ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ανακαίνιση σπιτιού, πολυκατοικίας, μονοκατοικίας, διαμερίσματος, μπάνιου, κουζίνας

ανακαίνιση σπιτιού Dynamic Group

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ανακαίνιση σπιτιού Dynamic Group

Άριστη ανακαίνιση σπιτιού Dynamic Group σε προσιτές τιμές, διότι εξειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιού πολυκατοικίας και ανακαινίσεις με σειρά έργα ευτυχισμένων πελατών. Εμπιστεύσου και εσύ το καλύτερο brand name στην αγορά της ανακαίνισης. Πράγματι, δεν έχεις παρά να μελετήσεις το παρόν πόρταλ και να μας καλέσεις για μία δωρεάν ενημέρωση στο χώρο σου. Είμαστε στη διάθεσή σας με οπτικό υλικό, μεθόδους εργασίας, στρατηγικές ελαχιστοποίησης του κόστους για κάθε έργο. Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε πάντα με σεβασμό στην επιδιωκόμενη ποιότητα και στους στόχους κάθε πρότζεκτ.

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ Ανακαινίσεις μπάνιου Ανακαινίσεις μονοκατοικίας

Ανακαίνιση σπιτιού, πολυκατοικίας, μονοκατοικίας, μεζονέτας ή διαμερίσματος από τη Dynamic Group, καθώς και κατασκευή σπιτιού και πολυκατοικίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το έτος 2011 και ανήκει στην οικογένεια Μαθιουλάκη. Αποτελεί την συνένωση δύο εταιρειών του ίδιου ομίλου:

 • Της Bright Dome Group, η οποία δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή κατοικίας και στην ανακαίνιση σπιτιού από το έτος 2000.
 • Της Dynamic Sun που κυρίως δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας, από το έτος 2007.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ή ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ μόνο στην Dynamic Group, διότι είναι το brand name, που εμπιστεύεστε!

Τι κάνουμε σε κάθε ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

Η Dynamic Group εξειδικεύεται στην κατασκευή κατοικίας, στην ανακαίνιση σπιτιού, στην ανακαίνιση πολυκατοικίας, στην ανακαίνιση μαγαζιού, στην έκδοση οικοδομικών αδειών, καθώς και στην έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων.

Πώς το κάνουμε;

Η Dynamic Group μέσα σε όλη αυτή την διάρκεια, εξέλιξε τις συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους προμηθευτές, τους τεχνίτες και τα συνεργεία της, καθώς και το επιστημονικό προσωπικό της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους των εργασιών.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε για ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ της Dynamic Group απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, που επιθυμούν για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, να πραγματοποιήσουν το όνειρο για ποιοτικότερη διαβίωση, μέσα από μια νέα, μοντέρνα, άνετη και αναβαθμισμένη ενεργειακά κατοικία.

Γιατί να προτιμήσετε εμάς στην ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

Μέσα σε αυτά τα χρόνια εργασίας και εμπειρίας, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 800 έργα, που είναι και η παρακαταθήκη μας για ένα εξίσου πετυχημένο μέλλον. Στην προσπάθεια μας μάλιστα να δώσουμε κίνητρο στους συμπολίτες μας να πραγματοποιήσουν τις εργασίες που επιθυμούν, παρ’ όλες τις οικονομικές αντιξοότητες, που …

περισσότερα για τη Dynamic Group

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ από τη Dynamic Group

Δίνουμε πνοή σε έργα ανακαίνισης

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ DYNAMIC GROUP

Στην παρούσα ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό σε μία σειρά έργων, που συμμετέχει η εταιρεία μας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η Dynamic Group συμμετέχει τόσο σε εγχώρια όσο και σε διεθνή δημόσια έργα επί σειρά ετών.

Προσφέρει τεχνογνωσία σε μία διαρκή προσπάθεια ενεργειακής αναβάθμισης της οικίας σας, τόσο στην ανακαίνιση όσο και στην κατασκευή.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ

ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

Μία σωστή ανακαίνιση σπιτιού προϋποθέτει την επιλογή έμπειρου συνεργάτη και είναι προτιμότερο να επιλέξετε μία εταιρεία για ανακαινίσεις σπιτιών. Η καλύτερη επιλογή είναι από τεχνική εταιρεία κι όχι από έναν εργολάβο με την κλασσική έννοια του όρου.

Γιατί είναι καλύτερο αυτό; Ακριβώς διότι η πρόταση θα περιλαμβάνει κοστολόγηση αλλά και επίβλεψη από έμπειρο μηχανικό τόσο στην κατασκευή όσο και στην ανακαίνιση σπιτιού.

Γιατί να μας επιλέξετε στην ανακαίνιση σπιτού;

Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας έχετε πολλά να κερδίσετε. Από τη μία η επαγγελματική γνώση και υποστήριξη, που θα έχετε …

περισσότερα για ανακαίνιση σπιτιού

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Τα 10 Σημεία Προσοχής πριν την κατασκευή σπιτιού κατά την αγορά του οικοπέδου ή του αγροτεμαχίου, όπου θα ανεγείρετε την οικοδομή, που ονειρεύεστε:

 1. Προϋποθέσεις Αρτιότητας και Οικοδομησιμότητας (δυνατότητα
  οικοδόμησης).
 2. Έλεγχος Όρων Δόμησης (συντελεστής δόμησης, κάλυψη, ύψος,
  κτλ.).
 3. Επιτρεπόμενη Χρήση (κατοικία, επαγγελματικός χώρος, κτλ.).
 4. Έλεγχος ώστε να μην διέρχεται Ρέμα μέσα από το οικόπεδο/
  αγροτεμάχιο.
 5. Έλεγχος ώστε να μην χαρακτηρίζεται Δασικό.
 6. Έλεγχος ώστε να μην διέρχονται καλώδια ΔΕΗ υψηλής τάσης
  μέσα από το οικόπεδο / αγροτεμάχιο.
 7. Κλίση – Ποιότητα Εδάφους (θα επηρεάσει το κόστος
  θεμελίωσης).
 8. Έλεγχος Τίτλων Ιδιοκτησίας με δικηγόρο / συμβολαιογράφο.
 9. Έλεγχος πιθανής εκκρεμότητας αποφάσεων ΥΠΕΧΩΔΕ για το
  οικόπεδο / αγροτεμάχιο.
 10. Μελλοντική αξία οικοπέδου / αγροτεμαχίου.

περισσότερα για κατασκευή σπιτιού

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Εκτός από ανακαίνιση σπιτιού ή πολυκατοικίας τί άλλο προσφέρουμε;

Εκτός από την ανακαίνιση σπιτιού ή πολυκατοικίας προσφέρουμε και πολλές άλλες δυνατότητες στους πελάτες μας. Τέτοιες είναι η ανακαίνιση διαμερίσματος αλλά και μονοκατοικίας. Εξάλλου η εξειδίκευση αλλά και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας προβαίνει στην κατάρτιση οικονομοτεχνικής μελέτης, ώστε να είστε πάντα κερδισμένοι. Από την άλλη είναι επιθυμητό ένα άρτιο αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπόψη τον περιβάλλοντα χώρο και το αρχιτεκτονικό ύφος. Είναι σε κάθε έργο τόσες πολλές λεπτομέρειες, που χρειάζεται να επισημανθούν, ώστε να γίνεται προσαρμογή στις εκέστοτε ανάγκες κάθε πελάτη.

Η προσαρμοστικότητα, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πάρα πολλές δωρεάν παροχές, τοδωρεάν πρώτο ραντεβού είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία, που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Ακόμη και σε περιβάλλον παρατεταμένης κρίσης, που διέρχεται η πατρίδα μας, εμείς πρωτοστατούμε και συνεχίζουμε δυναμικά. Αυτό λέει και το όνομά μας: Dynamic Group.

Η ομάδα με την πιο δυναμική παρουσία στο χώρο της οικοδομής και την μεγαλύτερη ποικιλία δραστηριοτήτων. Καλύπτουμε σχεδόν το σύνολο των απαιτήσεων και είμαστε εδώ για σας με ζήλο και προσήλωση για νέες συμφωνίες και win to win deals. Το brand name αποτελεί και τη δική σας εγγύηση. Την εγγύηση πως ό,τι συμφωνηθεί θα υλοποιηθεί στο ακέραιο προς όφελός σας.

Διεύθυνση και χάρτης της Dynamic Group

Δείτε το χάρτη και τη διεύθνση της Dynamic Group και καλέστε μας για ένα δωρεάν ραντεβού στο χώρο σας. Επίσης, μπορείτε να μας περιγράψετε την προς ανάθεση εργασία στην πολύ εύχρηστη φόρμα, που ακολουθεί.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ και 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

DYNAMIC GROUP

Γρ. Αυξεντίου 26

Τ.Κ.: 17455

Άλιμος / Αττικής

 

T: (0030) 2110143003

M: (0030) 6974749576

W: https://www.anakainisispitiou.com.gr/

E: info@anakainisispitiou.com.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Απαραίτητο
Απαραίτητο

Πώς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι

Δώστε μία συνοπτική περιγραφή του αντικειμένου εργασιών, που σας ενδιαφέρει.


Full size is 640 × 480 pixels

One Response to ανακαίνιση σπιτιού Dynamic Group

 • Πράγματι, η ανακαίνιση σπιτιού είναι αρκετά απαιτητική ορισμένες φορές, διότι παρίσταται η ανάγκη υπερπήδησης πολλών εμποδίων. Αυτά μπορεί να προκύπτουν όταν στην διαδικασία ανακαίνισης ενός σπιτιού συντρέχουν πολλοί λόγοι, όπως κακή μόνωση, ρωγμές από σεισμούς, υδρορροές με δύσκολα ανιχνεύσιμες βλάβες. Ως αποτέλεσμα χρειάζεται να εντοπιστούν με ειδικά συνεργεία και να αποκατασταθούν οι ζημιές και μόνον έτσι να προχωρήσουν τα συνεργεία στην υλοποίηση των διαγραμμάτων ροής έργων. 🙂
  Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι πολλές φορές απαιτητική μία ανακαίνιση σπιτιού, που μπορεί να είναι ένα απλό διαμέρισμα ή και μία τετραόροφη μεζονέτα. Στη Dynamic Group είστε στα καλύτερα χέρια. Μόνο με σύμβαση έργου προχωρούμε σε κάθε ανάληψη ενός πρότζεκτ διασφαλίζοντας κάθε πελάτη εγγράφως. 😆
  Είναι η προσέγγιση εξαρχής, που εμπνέει εμπιστοσύνη και στη συνέχεια όλη η υλοποίηση του έργου, που θα μας δώσει τη χαρά να προσθέσουμε άλλον έναν ικανοποιημένο πελάτη ή άλλη μία ικανοποιημένη οικογένεια. Μόνο έτσι θα έχουμε ολοκληρώσει την παράδοση του έργου της ανακαίνισης, όταν ακριβώς θα γνωρίζουμε ότι χάρη στις προσπάθειές μας η ευτυχία των ενοίκων θα φαίνεται στον καθημερινό τους βίο. 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η Dynamic Group ειδικεύεται τόσο στην ανακαίνιση σπιτιού όσο και στην ανακαίνιση πολυκατοικίας, διαμερισμάτων, μονοκατοικίας, μεζονέτας και επιπλέον στην κατασκευή σπιτιού. Ακόμη προσφέρει άριστη τεχνογνωσία και τις πιο συμφέρουσες τιμές και προσφορές ανακαίνισης και κατασκευής:

μονοκατοικίας,πολυκατοικίας,διαμερίσματος

Οι ειδικοί στις πιο δύσκολες ανακαινίσεις

Η Dynamic Group έχει μακράν το καλύτερο team με την μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία για την έκδοση αδειών δόμησης, όπως:

Δείτε τιμές και προσφορές στην ανακαίνιση αλλά και κατασκευή σπιτιών, μονοκατοικιών, πολυκατοικιών

Στην παρούσα ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό σε μία σειρά έργων, που συμμετέχει η εταιρεία μας.


τιμές και προσφορές